Як приготувати холодну каву

Холодна кава - незамінний освіжаючий напій в гарячу пору року, один із фаворитів любителів кави. Завдяки своєму смаку та освіжаючому ефекту, холодна кава заряджає енергією в спекотну погоду, а також допомагає нам почати день більш енергійними.

Холодна кава - хороша альтернатива для будь-якого часу доби і прийому їжі: чи то ранковий сніданок, полуденок, чи то доповнення до десерту після вечері, тому ми підготували смачні рецепти холодної кави, які ви можете легко приготувати вдома. Кожен рецепт пропонує скуштувати напій з різним смаком і ароматом, таким чином, ви можете вибрати рецепт холодної кави, який відповідає вашому смаку, і насолодитися напоєм у домашніх умовах.

Холодна кава - найкращі кавові напої для літнього періоду! | WestCupGroup

Аффогато

Інгредієнти:

  • 1 порція еспресо, або 2 столові ложки дуже міцної меленої кави
  • 1 кулька ванільного морозива
  • за бажанням шоколадний соус.

Приготування:

  • Налийте в чашку порцію еспресо або 2 столові ложки дуже міцної кави.
  • Зверху покладіть кульку ванільного морозива.
  • За бажанням, ви можете приправити морозиво або еспресо шоколадним соусом.
  • Гарячий еспресо в поєднанні з ванільним морозивом, яке швидко тане, перетворюється на чудовий десерт.

Під час приготування цієї кави замість морозива можна використовувати різні холодні інгредієнти, залежно від ваших уподобань. Ви також можете додати різні інгредієнти, як-от шоколадна стружка, мигдаль або фундук, щоб надати Аффогато цікаві смакові відтінки. Хоча і здається, що це дуже простий десерт, але можна сказати, що аффогато незамінний для любителів кави.

Колд Брю

Інгредієнти:

  • 120 г кави - приблизно 1 чашка  кави, меленої до потрібної густини
  • 1 літр холодної води - близько 4 склянок
  • велика скляна банка.

Приготування:

  • Насипте мелену каву в скляну банку.
  • Додайте в банку 4 склянки холодної води.
  • Щільно закрийте кришку і струсіть вміст.
  • Поставте банку в холодильник і дайте суміші кави та води настоятися протягом 12-24 годин.
  • Коли ви вирішите, що суміш кави та води готова, процідіть її з банки та пропустіть через фільтр.
  • За бажанням, перелийте фільтровану суміш кави та води в глечик або пляшку і подавайте з льодом.

Кава має м'якший смак завдяки нижчому рівню кислотності порівняно зі звичайними методами заварювання кави. Колд брю також можна поєднувати з молоком або підсолоджувачами, що буде ідеальним варіантом для охолодження в спекотні літні місяці.

Фраппе

Інгредієнти:

  • 2 столові ложки шоколадного порошку без цукру, за бажанням
  • 2 столові ложки гранульованої зернової кави
  • 1/2 склянки води
  • 1 склянка льоду
  • 2 склянки молока
  • 1 чайна ложка цукру.

Приготування:

  • Змішайте воду, цукор, каву і за бажанням 2 столові ложки шоколадного порошку без цукру в блендері до кремоподібного стану.
  • Додайте в блендер кубики льоду та знову перемішайте.
  • Перелийте Фраппе в склянку та додайте зверху холодне молоко.
  • Подавайте з вершками або шоколадним соусом.

Фраппе - це вид холодної кави, яка вперше з'явилася в Греції. Ви можете регулювати кількість інгредієнтів, зазначених у рецепті, відповідно до ваших побажань і отримувати різні смаки. Перед подачею Фраппе можна прикрасити шоколадним або карамельним соусом.

Завантаження..