Дріп кава - зручна альтернатива для заварювання кави

Динамічний темп життя сучасної людини залишає все менше часу на те, щоб самостійно заварювати каву в турці, тому з кожним днем варіанти швидкого приготування кави поповнюються різноманітними методами. Серед них можна виділити дріп-каву, котра впевнено претендує на звання улюбленця.

Дріп-кава - це порція натуральної меленої кави в особливій упаковці, яка дає змогу заварити каву в чашці, без додаткових пристосувань. Доречі, назва стосується саме способу заварювання, а не сорту кави.

Для упаковки дріп-кави використовується фільтраційний багатошаровий папір. Він зроблений з натуральної целюлози, котра не піддається додатковому відбілюванню або іншим хімічним впливам, тому контакт такого паперу з напоєм абсолютно безпечний.

Техніка використання:

  • розправити картонні ручки пакета і потягнути їх у сторони
  • пакет розкриється на всю ширину, в ньому буде видно кавовий порошок
  • закріпити ручки за протилежні краї чашки
  • влити у фільтр-пакет із кавою гарячу воду тонким струменем
  • заварюючи дріп-каву, воду необхідно лити повільно, не поспішаючи, час на чашку в 200 мл - не менше хвилини
  • залиту гарячою водою каву, необхідно залишити на 1-2 хвилини
  • потім зняти картонні ручки пакета з країв чашки, потягнути за них і вийняти пакетик із кавовою гущею
  • пакет більше не потрібен, він утилізується і чашка гарячої, натуральної, міцної кави без жодного осаду готова до вживання.

Завантаження..