Кава в чалдах

Прагнення до спрощення та стандартизації будь-яких процесів, уже доповнило полиці наших магазинів їжею швидкого приготування, напівфабрикатами, пакетованим чаєм і розчинною кавою. Прийшла черга і мелених зерен стати на шлях прогресу.

Каву в чалдах придумали і розробили для підприємств громадського харчування, щоб полегшити і спростити процес приготування еспресо.  Новинка швидко прижилася, ареал її використання швидко розширився. До нього включилися офіси, невеликі бари, а потім кава в чалдах з'явилася на звичайних кухнях.

Що таке кава в чалдах

Творці технології ставили собі за мету придумати таку упаковку кави, яка давала б змогу зварити одну порцію без зайвого клопоту. Так з'явилася порційна мелена кава в спеціальному фасуванні. Порція меленої кави вагою в 7, іноді в 9 грам спресована й упакована у фільтр-папір. Приблизно такий самий, який використовується для чайних пакетиків.

Є і зовнішня упаковка зі щільної фольги, яка не дає випаровуватися кавовому аромату. У фольгу закачано вуглекислий газ, який не дає контактувати вмісту упаковки з киснем і оберігає каву від окислення.

Завантаження..