Що найкраще поєднується з капучино

Капучино надзвичайно популярний в безлічі країн, але в різних країнах його доповнюють по-різному, а отже будь-якому «капучиноману» буде корисно дізнатися - як правильно і головне, з чим його найкраще поєднувати для кращого розкриття смаку.

Наприклад, італійці взагалі не звикли чимось доповнювати напій, вони випивають чашку капучино вранці кількома великими ковтками і продовжують бігти по своїм справам. Проте, для тих, хто звик зранку снідати, є багато варіантів смаків, що ідеально поєднуються саме з цим кавово-молочним напоєм:

  • Свіжа випічка, булочки чи круасани – ідеальне поєднання з ніжним, ще теплим тістом.
  • Пончики, ледь припорошені цукровою пудрою, з ягідними чи вершковими начинками.
  • Печиво - класичне сухе, хрустке, з горішками або без них.
  • Соковитий шоколадний брауні - варіант не на кожен день, але саме те, щоб побалувати себе за сніданком у затишній кав'ярні.
  • Кремовий тірамісу - напрочуд добре поєднується з вершково-кавовими нотками напою.

Можна доповнити смак не лише цукром, а й медом, додати шоколад або сиропи (як варіант - ванільний чи карамельний, але фруктові смаки стануть невдалим рішенням). Якщо вам подобається додавати спеції, смак напою добре доповнять: кориця, ваніль та мускатний горіх.
У деяких кав’ярнях пінку посипають тертим шоколадом, його можна розмішати, або залишити на пінці і куштувати окремо, за допомогою чайної ложки - саме так вважається правильно. Варто спробувати обидва варіанти, у будь-якому разі виходить дуже смачно.

Завантаження..