Гарбузовий пудинг з Чіа - незвичайний та корисний осінній десерт

В осінню пору року, гарбуз захоплює світ та займає “важливу позицію” в наших домівках. Крім цього, гарбуз надзвичайно корисний, адже він містить багато кальцію, фосфору, клітковини та вітамінів групи А, які так потрібні нашому організму в осінню пору року, а насіння Чіа – це неймовірно потужні маленькі зернята, справжні хранителі антиоксидантів, білка, клітковини та омега-3 кислот.

Цей гарбузовий пудинг з насінням Чіа – простий в приготуванні десерт! Відмінний вибір на сніданок, або в якості корисного та поживного перекусу на роботі, а ще ви можете приготувати його всього за декілька хвилин.

Інгредієнти:

  • 4 ст. ложки насіння Чіа;
  • ½ склянки гарбузового пюре;
  • 1 ст. ложка меду;
  • 1 ст. ложка арахісової олії;
  • 1 ч.л. спецій для гарбузового пирога;
  • Вершки (за бажанням);
  • 200 мл. молока.

Поради:

Переконайтесь, що насіння Чіа - свіже, оскільки старі зернята можуть ввібрати недостатню кількість молока. Ретельно перемішуйте суміш при приготуванні. За можливості використовуйте блендер, щоб отримати традиційний кремовий пудинг.

Приготування:

Змішайте насіння Чіа, молоко, гарбузове пюре, мед, додайте арахісову олію та спеції. Дайте суміші настоятись упродовж 5 – 10 хвилин. Перемішайте, щоб суміш стала однорідною без грудочок та перекладіть все до склянки. Охолоджуйте протягом 3 годин та за бажанням додайте вершків. Смачного!

Сподіваємося, що рецепти від команди “ПапаКава” допомагають кожній жінці, порадувати свою родину смачними, корисними та незвичайними стравами.

Завантаження..