Загрузка..

Изысканные кофейные напитки можно приготовить в домашних условиях.

Кава це не тільки капучино чи американо. Для справжніх поціновувачів кави, існує незліченна кількість напоїв, що перевертають уяву про кавове ремесло. Однак, окрім класичної кави, існує багато не менш вишуканих напоїв. Приготуємо найкращі із них:

"Кава ірландський віскі":

  • 80 мл кави;
  • 40 мл ірландського віскі;
  • 30 мл вершки;
  • 1 ч.л. цукру

Приготуйте міцну чорну каву та переліть неї в скляний бокал. Додайте цукор на (свій) смак та перемішайте нього до повного розчинення. Після цього, залийте в каву віскі та прикрасьте напій вершками. Смачного!

"Вишнева кава" - для гарного вечора в парі улюбленої людини.

  • 250 мл міцної чорної кави;
  • 4 ст.л. шоколадного сиропу;
  • 2 ст.л. вишневого соку;
  • 2-3 ст.л. вершків;
  • 1 ст. тертого шоколаду;
  • 2-і мариновані вишеньки.

Приготуйте класичну каву, додайте до неї сік або сироп. Добре перемішайте напій та розділіть його по філіжанках, прикрасив каву вершками, шоколадом або цукровими черешнями.

"Палаюча кава"

І на останок, дуже екзотичний, спосіб приготування класичної кави:

  • 1-на філіжанка гарячої кави;
  • цукор;
  • трішки коньяку чи рому.

Заваріть каву та наліть його в філіжанку. Потім, в той час, доки кава ще гаряча, візьміть кубик-рафінад, покладіть його в чайну ложку та тримаючи над філіжанкою з напоєм - заліть цукор, коньяком чи ромом. Трішки зачекайте, доки шматочок рафінаду повністю заповниться алкоголем та підпаліть нього прямо в ложці, тримаючи неї так щоб палаючий цукор крапав прямо до кави. Коли вогонь погасне, виліть остатки коньячно-цукрової суміші до філіжанки з кавою.

ПапаКава постійно експериментує з новими версіями кави та ділиться їми з нашими відвідувачами і читачами. Не пропустіть новий рецепт кави, який переверне ваше сприйняття кави на новий рівень. Приємного теплого вечора.