Завантаження..

Кава та офіс - складні відносини або кожен заслуговує на смачну каву в будь-якому місці

Як і багато наших читачів, я почав споживати каву в офісі. Все починалося зі звичайної розчинної кави 3 в 1. Не можу сказати, що вона подобалася нашому колективу - скоріш за все це була наша спільна традиція. Однак додав до нього велику кількість вершків, згущеного молока чи цукру, можливо було отримати напій який нічого спільного з кавою уже не мав, але був дійсно смачний.

Кава в офісі - це не просто напій, упродовж робочого дня. Це спосіб знайомства, обговорення робочих питань, перезавантаження робочого процесу. Смачна кава - це неймовірно потужний інструмент для підвищення продуктивності та стимулювання приязної атмосфери в колективі. У нас, за філіжанкою кави, вирішувалось дуже багато робочих питань.

На перший погляд, приготувати дійсно якісну та смачну каву в офісних умовах, не можливо, як мінімум через нестачу професійного обладнання. Команда "ПапаКава" вважає: кава повинна бути смачною, надихати на нові звершення та додавати сил на новий робочий день, - як і у вашій улюбленій кав'ярні. Однак отримати якісну філіжанку улюбленого напою в офісі можливо, дотримуючись базових правил приготування кави. Покращення смакових якостей кави в офісі - в прогресії покращує і продуктивність робочого колективу. Рекомендації щодо покращення кави в офісі:

 

  • Дійсно якісна кава - солодка. Гіркість з'являється при не правильному обсмаженні, зберіганні чи приготуванні.
  • Кава не потребує додатків у вигляді спецій чи сиропів.
  • Використання молочних продуктів для покращення властивостей напою.

Сьогодні ви дізналися три базові способи, що потрібно дотримуватись при приготуванні кави в офісних умовах. Це дозволить вам підвищити лояльність та продуктивність команди в декілька разів. Смачної кави!